To nye prismottakere kåret for 2021

Herved gratulerer til årets svært lovende prismottakere, Karina Vandra 15 år og  Samuel Sabbah 13 år. En første markering privat ble avholdt 3. september der også deres nærmeste familie var med. Det ble et varmt og gledelig første møte, og vi fikk en «live» smakebit på piano av deres særpregede musikalske og kunstneriske uttrykk. Emma Lam Olsen som var prismottaker i 2019 også for klaver, var med å ønske dem velkommen til “Ånun familien”.

Planlegging er igang for å avholde offisiell prisutdeling i kammermusikksalen på Barratt-Due musikkinstitutt. Vi håper det ikke blir så lenge før vi kan invitere flere av Minnefondets venner til å oppleve Karina og Samuel på klaver og at Karina også kan vise sine kunstneriske arbeider. Mye er i vente for vi har også til gode å hedre prismottakerne fra i fjor; Johannes Liodden, Harry Dai Liang og Mikkel Rønne Schyberg!