Gratulasjoner fra Catharina Chen og Vilde Frang

Gratulasjoner fra Catharina

Kjære unge prisvinnere,

Gratulerer med den store dagen! For nøyaktig 20 år siden stod jeg selv som en beæret ung prismottaker, bare 13 år gammel fylt med enorm stor glede og stolthet! Lite visste jeg på den tiden hva det faktisk innebar å motta Ånun Lund Rej prisen. Ikke bare fikk jeg en stor pengestøtte i å videreutvikle musikken min, men jeg ble en del av en familie som tok meg imot med åpne armer og inn i varmen, og det vil jeg takke Ragne Birte og Anup for.

Det er to mennesker som brenner for de unge og videreutviklingene deres, og som en mor og far, rommer enorm omtanke og kjærlighet for hver og en av sine prismottakere. Jeg vil si dette er en unik pris å motta, hvor man mest av alt blir en del av en ny og større familie for hvert år som går.  

Dere har fremtiden i deres hender med en mye travlere og ‘instant’ samfunn enn det jeg opplevde som tenåring. Her er det viktig å huske på å stoppe opp og nyte pausene, de små øyeblikkene, såvel som det fremtiden kommer til å bringe av all slags fantastiske muligheter og opplevelser. 

Personlig syns jeg det har vært litt skummelt å tenke på hvor fort tiden har gått, 20 år går virkelig på et blunk! Man treffer på mange spennende mennesker, men også en del utfordringer i livet. Da gjelder det å holde hodet kaldt, puste dypt og vende fokuset tilbake til seg selv og huske på hvorfor man har valgt å gjøre det man vil.

Sjelen seirer alltid. Masse lykke til videre og ha en fantastisk flott feiring!

Varme hilsener fra Catharina

Gratulasjoner fra Vilde

Hjertelig tillykke med Ånun, og med Alma!! Det overrasker meg ikke at hun er en verdig Ånun-mottager, eplet faller ikke langt fra stammen  Det hadde vært en glimrende anledning for meg å få hørt og hilst på Alma, men jeg har altså dessverre en prøve i Hamburg på mandag, for neste konsert den 4.9…

Jeg husker Dagen jeg mottok Ånuns Minnefond fra morgen til kveld (virkelig) ! Det var en stor og Veldig spennende begivenhet.

Ha en flott fest og jeg er sikker på at seremonien er i de beste hender med Ingeborg som konferansier (stor klem til henne) !

Varm klem og jeg ønsker dere og Anup en fargerik høst fra Gstaad,

Eders Vilde